Jeg skriver lidt om søvnproblemer

Jeg har igennem en årrække interesseret mig for forskellige aspekter af det at være sund. I den hellige tre-enighed, der består af kost, motion og søvn, er jeg kommet til den erkendelse, at søvnen er stærkt undervurderet.


Derfor har jeg oprettet denne blog, og min side om søvnproblemer i Danmark. Op imod 200.000 danskere døjer med kortere eller længerevarende insomni, der for manges vedkommende har vidtrækkende konsekvenser for deres hverdag. Dette vil jeg gøre mit til at gøre op med.


Bedre Søvn Nu kan du finde information om søvnproblemer, forskellige søvnsygdomme samt nogle anbefalinger til, hvordan du kan blive bedre til at sove igennem, hver dag. Jeg har samlet mine bedste råd under menupunktet "Søvnproblemer" og under "Kosttilskud" finder du 2 - helt naturlige medikamenter, der kan hjælpe dig med at slappe af samt få mere energi i hverdagen. 


Jeg håber, at du finder informationen nyttig. Har du spørgsmål, ris eller ros er du altid velkommen til at kontakte mig og jeg vil svare så hurtigt som muligt.


Sov godt